همه فطرتا به دنبال خوبی هستیم
همه انسان ها به دنبال خوبی هستند و فطرتاً پیرو خوبان و بزرگانی هستند که از وجهه اخلاقی ممتازی برخوردار بوده و به درجه ای از عرفان رسیده اند. و بالطبع دوست دارند در زندگی نامه این بزرگواران کنکاش کرده و نقطه اوج اونها رو از فرش به عرش بررسی کرده و ببینند چه کردند که رسیدند به آنچه که باید می رسیدند.
بسیاری از عرفای ما حتی دستورات اخلاقی و اذکار مختلفی رو برا توجهات معنوی و دنیوی توصیه کردهاند. این بزرگواران در لحظه لحظه زندگیشون محتاط بودند و حتی از کوچکترین مسائلی که شاید برای ما اصلا اهمیتی نداشته باشه غافل نبودند. و اونقدر متواضع بودند که وقتی در جمع حاضر می شدند ثقل معنوی از دیدگان اونها می بارید اما هیچ گاه تکبر و غرور نداشتند و در برخورد با مردم طوری رفتار می کردند که گویی همطراز اونها هستند. و هیچ گاه خودشون رو جدای از مردم نمیدونستند. جالب اینجاست وقتی میخوایم بگیم ما پیرو حضرت علی(ع) هستیم باید از ایشون پیروی کنیم میگن ایشون معصوم بودند ما کجا و معصوم کجا، وقتی می گیم متمسک به خانم فاطمه زهرا(س) بشیم می گن ما کجا ایشون کجا.
عرفا و علمای ما به این بزرگواران متمسک شدند و سعی کردند اعمال و رفتارشون رو به معصومین نزدیک کنند تا مرضی رضای خدا واقع بشن. این آیات عظام که دیگه معصوم نبودند. اما سعی کردند. و تقویت کننده های انوار الهی و ایمان رو در دلشون تشدید کردند و جرقه های معاصی و گناه که از دامهای شیطان هست رو در وجودشون خاموش کردند.
ان شاء الله که ما هم بتوانیم با عمل به تکالیف شرعی و تبیعیت از دستورات الهی و تمسک به ائمه اطهار و دوستاران راه ایشان به درجات معنوی که مرضی رضای الهی باشد دست یابیم.